2021-12-13 11:00:08• hírek • Fizetett tartalom

Az ünnepek előtt is bőséges választékkal várja vásárlóit a szatmárnémeti Manna Keresztény Könyvesbolt

A Szatmárnémeti Manna Keresztény Könyvesbolt lassan két évtizede, egészen pontosan 2002 óta áll mindazok rendelkezésére, akik szeretik a keresztény irodalmat vagy érdeklődnek a Biblia iránt.

A közel két évtizedes jelenlét ellenére talán még ma is sokan vannak olyanok, akik nem tudnak a könyvesbolt létezéséről. Pedig még azt sem mondhatjuk, hogy a város valamelyik eldugott pontján kellene keresni, hiszen egy viszonylag forgalmas helyen, a Iuliu Maniu utcában, a Láncos templomhoz egészen közel találjuk meg az üzletet, a 3/1 szám alatt, ahol tábla hirdeti: Librărie Creștină – Keresztény Könyvesbolt.

A könyvesboltba belépve a különböző kötetek és kiadványok széles választéka várja a vásárlókat, akik gyakorlatilag bármely korosztály számára könnyűszerrel találhatnak megfelelő olvasmányt.


Az egészen pici gyermekek számára találunk kemény fedeles keresztény képeskönyveket, kicsiknek szóló képes bibliákat, különböző füzeteket, vagy éppen a kifestőket, képes kirakókat, társasjátékokat, stb.



A nagyobbaknak elérhető sokféle kedves és tanulságos könyv, melyek igyekeznek Krisztusra irányítani a fiatalok figyelmét, de ezek mellett számos ifjúsági regény, DVD-k, rajzfilmek, a karácsonyi ünnepekhez kötődő kiadványok és sok más érdekesség áll rendelkezésükre.

Akik valami komolyabbra vágynak, azok levehetnek a polcokról olyan köteteket, amelyek a Biblia könyveit tárgyalják, magyarázzák, különböző teológiai témákat és keresztény tanításokat dolgoznak fel.

Az áhítatos és imádságos könyvek választéka is igen széles, de találunk valláspszichológiai, család, nevelés, önfejlesztő, stb. témájú könyveket is szép számban.



Bibliákból is találunk sokfélét, különböző méretekben és színben, klasszikus kemény fedelest, vagy cipzáras bőr-, vagy bársonykötésest, regiszterrel vagy anélkül, akár Károli-, akár új fordítású Szentírásokat, úgy magyar, mind román nyelven egyaránt. De aki éppen egy kétnyelvű, magyar–angol, vagy magyar–német nyelvű újszövetségre vágyik, az is szerencsével járhat, sőt, ha valaki ezeknél is különlegesebb Biblia után sóvárog, rendelni is van lehetőség.

A többségében magyar nyelvű könyvek mellett, igaz kisebb számban, de találni román nyelvű könyveket is.

Az ünnepekhez közeledve pedig jó ajándék lehet egy szép könyv, egy igényes kivitelezésű Biblia, vagy gyermekeink számára valami kedves játék, vagy kifestő. Tehát mindenképp érdemes betérni kedden és csütörtökönként 10.30 és 16 óra között, de akik jobban szeretik online intézni vásárlásait, azok a könyvesbolt honlapján akár rendelhetnek is. 

Hétfő, december 13.: 10.30–13.00
Kedd, december 14.: 10.30–17.00
Szerda, december 15.: 10.30–17.00
Csütörtök, december 16.: 10.30–17.00
Péntek, december 17.: 10.30–13.00
Szombat, december 18.: Zárva
Vasárnap, december 19.: Zárva

Hétfő, december 20.: 10.30–15.00
Kedd, december 21.: 10.30–17.00
Szerda, december 22.: 10.30–17.00
Csütörtök, december 23.: 10.30–17.00
Péntek, december 24.: Zárva








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: